Lite allt och igentligen inget..

Ja nu sitter vi här.jag och Livan medans pöjkon håller till därute med grävmaskiner och dess like men nu är de på gång iaf, ska ordna hundgård här så hundarna slipper sitter på linan och fastna :/
Ja veckan hittills måndag var de mamma träff här, skulle ladda upp bilder och nu finns dem här, Tisdag var jag mamma och svärmor och såklart Olivia till mora,sågmyra,kupolen,falun blev lite inhandling, MEST till Olivia så nu har hon fått massa nya kläder och de var BEHÖVLIGT :) så fin hon var idag i Hello Kitty hängselbyxor :) hjärtat MITT! <3
Och idag har jag varit på föräldarträtt igen fast med BVC och de var lika mysigt och roligt som vanligt med alla bebisar som jollra och prata med varann :)
Annars ikväll här så blev de lite goare mat nämligen pepparbiff med potatisgratäng och rödvinsås!

Har föresten köpt mer vit färg så ska fortsätta måla klart sovrummet och byta rum så Olivia får sitt eget rum nu med alla hennes saker:)


Näe nu blire att göra välling till lillan för hon ska sova! :)

/ S





Bra dag idag..

Ja på morgonen hade vi mammaträff hos mig bjöd på frukost och umgicks lite sen när alla gått förutom Linda så gav vi barnen gröt/mat och sen tog vi en promenad på grönland och handlade lite hårfärg m.m vad en skön promenad i det friska vädret!
Nu sitter jag på jobbet och inväntar mamma som tar över så jag ska åka hem och färga håret och imorgon bär de av mot lite shopping så olivia får lite bätte kläder hon har mest kortarmade kläder och väligt lite vinterkläder så lär inhandla lite och nu är hon så stor som 68cm och 8.130g så större kläder till damen behövs! :)

Allt för idag! :)


Ha de bra gott folk!


/S

Experium..

Ja det är söndag och helgen är över, har varit en mysig helg.. i fredags vart de 16år kalas med tårta och kaffe och på lördagen fick jag sovmorgon av Minge, han gick upp med Olivia och lät mig få soova ut såå gött de var men bad han väcka mig efter ett tag men han gjorde aldrig de utan jag vakna kl 12.45 *shit* Så länge har jag inte sovit på läänge minst sagt 5månader :)
Men när jag klev upp slängde jag mig i duschen sen åkte vi till Kenny för att hämta gåstolen till Olivia och där var Camilla och Liam och hälsade på så kussarna fick träffas och han var så go på henne :) Söta dem små*
efter de åkte vi hem och beställde Thaimat. Sen slappna av framför tvn sen sa minge att vi skulle åka till mormor med olivia för vi skulle upp på experium och kolla på 3D bio (resident evil) :) Vilken suprise han ordna va!!? =) lääänge sen !*
Filmen var bra fränt att se med 3D faktiskt sen åkte vi hemmåt möttes av att en turist hade krockat med en älgkalv i vallerås trakterna stackarn som låg i dikeskanten. Hämta Olivia som fortfarande var vaken 22.43 :) tänkte att nu sover hon länge imorgon då de är minges tur att få sova lite men NEJ DÅ vakna 05.15 och de dög inte med nappen hon skulle ha mat så somna hon om och vakna igen 07.45 pust, ingen liten sovmorgon jag fick för de.. så nu sitter vi här och kollar på disney channel i pyjamas och mjukisbyxor och Texas trampar runt här så nu är de dags att gå ut så han får kissa lite !=)

Idag blire lugnt och ev. ska Minge starta traktorn och strö ut jordhögen så vi får klart hundgården någon gång.

Imorgon är de mammaträff här, sen ska jag jobba på kvällen sen tisdag bär de av mot borlänge,sågmyra,falun och mora med Olivia och henns mormor och farmor!

Allt för idag! / S*



Babyboom 2010.. Nu är han här..

Ja kom på en sak för vart helt plötsligt pigg :)

Emmas Wiliam har nu kommit till världen, den efterlängtade pojken som jag hela tiden visste att de var..

och kom på att de är lika mkt flickor som pojkar detta år..

Flickor 2010:                                         
Olivia 
Molly
Melissa
Freja
Ronja
Emila
Novalie
Saga


Pojkar 2010:
Elias
Ossian
Anton
"pojken"
Wiliam
Evert
Ellmer
Max


Har jag glömt någon? :)  Många barn är det som kommit till världen i våran kommun detta år iaf . =)



Bästa vänner...

Idag har det varit en slapp dag Olivia vakna vid 7 och fick välling och när vi skulle kliva upp så somna hon om.. hmm då tänkte jag, det kankse är min tur att ta igen lite förlorad sömn som blir på nätterna  när hon valt att vakna och antingen vill ha nappen eller välling. så vi sov till ca 9.15 gött de, sen klev vi upp och jag satte olivia framför teletubbies efter gröten medans jag gick in i duschen.. åhh jisses vad hon skratta åt tvn när jag kom ut :)
Hon verkar gilla de iaf..
Sen fick jag sms av Petra westling som frågade om vi skulle ta en fika, så möte på hedbacks för en fika (var ett tag sen nu) =) pratade lite och Petra fick Olivia att skratta en hel del så de var en trevlig stund sen gick vi hemmåt mötte upp min brorson som också är Olivias gudfar som ville komma och hälsa på så vi gick hem och prata och såg lite på tv och jag fick vila ytterligare då Robin var lite barnvakt :) duktig kille!
Sen gick han hem och jag skulle börja med maten då minge ringde "jag har missat bussen" så jag fick packa ihop hund och olivia och ta en tur för att hämta bilen på sjukstugan sen åka upp mot Transtrand och hämta upp stackaren som inte kunde ta sig hem. Så tänkte att när vi ändå är här åkte vi vidare till Sälen och åt en bit mat på resturang (oxfile med grädde och pasta) gött de. Sen hälsa vi på hos minges farmor och farfar var där i bra många timmar så kom hem nu på kvällen 21.30 !
Nu är det tv läge en stund sen sängen för imorgon är de full dag igen, BVC kl 14 , handla, Kalas kl 17 (robin fyllt 16) =) sen är det häääälgen!

Vad har den att bjud på då?

näe nu tror jag att jag kryper ner under duntäcket!

puss påer..




Måndag...

Ja nu äntligen sitter jag i soffan och varvar ner, fick fruktansvärd huvudvärk vet inte vad de är.. men lär strax börja med maten då Mange kommer hem.
Helgen har varit bra, marknad köpte massa fint bl.a kläder till olivia på loppis, strumpbyxor,strumor till både mig och Olivia, och en t-shirt som de står världens bästa mormor på :) aa juste en ny plånbok till mig också och såklart LANGOS både lördag och söndag då Albin bjöd hyresgästerna! :)
Lär juh tillägga att Albin köpte en body till Olivia dom de står "motörhead" på ville ha en metallica men de fanns inte hennes storlek :)
Var ut på toms på lördagen var trevlig att träffa massa folk och språka lite, nackdelen med denna helg var att det var MASSA politik snack vart man än hamna.. SUCK* Men nu är de över iaf.. missnöjd tillägga.

Idag har jag varit på mamma träff igen och sett ett jätte fint inrett hus hos Stina Selander, j*klar så fint dem har renoverat. nu vill jag flytta till hus och också renovera som man själv vill ha de ... :)

nästa måndag är det mammaträff här hos mig det ska bli kul :) Ska diskutera experium, ska åka dit med bebisarna och bada och ha trevligt, hoppas bara de blir av!

Näe nu ska jag förbedera matlagningen och hoppas på att Olivia vaknar snart, hon har sovit ute i vagnen i 2,5 timme snart om inte mer.. :) gött de.

Måste också tillägga att Emma Sixtensson är nu på förlossningen och jag bara väntar på sms från henne att allt är klart!!! Åh vad jag är hissig.. jäklar med bebisar det blir/blev 2010 måste juh räkna upp att det är juh mest tjejer detta år :)

Ha de super! Nu blire kyckling och ris med currysås..



Sotar´n som Minge och Albin kallar henne! :)

Marknad!

Höstmaknad, och jag orkar inte skriva så mkt! :) Men kan lägga lite bilder här så ni får se så fin flika jag har! =)

<3

Olivia har fått en sotarmössa av min faster! :)


Efter helgen..

Ja idag skulle vi hälsa på Majje men som de ser ut så orkar jag inte ens gå utanför dörren.. usch såhär trött var de länge sen jag var, Olivia vaknade 07.20 idag, och jag tror jag har vaknat vartannan timme inatt fyfan vad jag har sovit dåligt. Sen precis när jag somnade om så "PANG" lät de nere i hallen kl 04.10 eller nått ja då var de Albin som tappade en toalett stol i golvet.. :) kunde inte mer än skratta .
Var på mamma träff igår igen om två veckor ska vi va här, så då är de stor städning innan de iaf :) Men ska bli kul att ha lite bebisar här också.
Satt och funderade på Olivias 1års kalas, då ska de va mååånga bebisar här :)

När vi var och badade i vansbro simhall i fredags så när vi kom hem skrev jag juh att ni skulle få se ett kort på dopspresenten Olivia fick av Valter och Ellen (minges mormor&morfar) Och här kommer de :)

Nu ska jag göra iordning fläskkotteltterna så minge får mat när han kmr hem..

På tal om Minge, igår firade vi våran 3års dag som vi varit tillsammans , han fick en fickplunta och ett par kalsonger med hjärtan på av mig och såklart köttfondue och en tårta! :)

Aja ska mysa med min dotter nu som ligger jätte lugnt här med mig i soffan :) tror hon .. :P





Teletubbies!

Vart en tidig morgon för lillan hon vakna 06.25 av att hon skrek rätt ut, hon måste ha drömt. gav hon nappen och lät hon ligga men hon vakna till efter de så hon fick lite majsvälling :) Gött åt magen de, sen somna hon till 08.20 och här sitter vi hon ser på Teletubbies och ligger och skrattar :) <3
Ska ta och röjja upp lite här idag ser ut som en rothög här..

Sen ska vi nog luncha med pappa sen bär de av mot yttermalung på 23årskalas till Frida Hansson blir först fika sen lite kalajs på kvällningen så olivia ska mysa med mormor ikväll <3 Undra vad dom ska hitta på :)

Näe ta och sätta fart lite med hemmasyssor. satt och kika lite på ellos.se igår, dem har redan börjat med julsaker och jag inte inte hunnit tagit fram hösten än nästan! :) Mkt nu! <3


Vansbro simhall :)

Japp idag vulle vi göra något kul för Olivia sp jag och minge tog med olivia till Vansbro simhall då malungs simhall inte öppnar fören den 1nov eller vad de stod.
Hur som helst det var inte så varmt som jag tyckte de borde va men hon var nöjd under hela badet iaf :) tror vi badade en timme minst, Hon fick då russinfingrar!=)
Sen efter de så åkte vi till äppelbo och fick strömming och mos av min farmor och farfar och glass med hemmagjort varm chockladsås till :) GÖTT var de.
Sen hem hämta Farmor Siv sen till Minges mormor och morfar för ännu lite fika och olivia fick en försenad dopspresent, ett jättefint silverhalsband med ett hjärta som det stod "Little Princess" på :)
Provade de på henne men de kortet kommer sen för har inte tömt kameran än, men tror hon får vänta med att använda de då hon snabbar än ögat sliter sönder de, "hon är stark" !

Nu har hon somnat hon har varit väldigt trött idag inte sovit mkt :( så blir nog en go natt för henne.
Nu blire en film sen sängen, ska se på THE MASK med jim carrey.


Annars god natt!


P-möte m.m

Kl 9.15 var de p-möte imorse men kom försent p.g.a Texas som var dålig i magen, hade spytt och ränna i hallen så vart ta med han till jobbet och ha han på lina istället. Sen fick jag sms från Josefine Houck och Anna-Karin Nises och lilla Molly :) bara 5 dagar yngre än Olivia! Det var jätte trevligt inte träffat dem på skit länge och då menar jag skit länge! :)
Sen tog jag en liten promenad och sen till dalaridå en sväng. nu är jag hemma, olivia sover och jag bara njuter här i soffan!

Funderar på om vi skulle ha varit till Vansbro simmhall och badat med Olivia imorgon men är de för kallt i barnbassängen?

Måndag = 3år av kärlek! <3


Sol idag..

Idag sov Olivia till kl 09.03 :) Gött de, så har myst här på morgonen i sängen och bara busat :) hon är såå glad när hon är nyvaken. Sen ringde Sandra Blom och fråga om hon kunde komma upp, "Javisst" kul med sällskap bara så vi tog en promenad med olivia till bokhandlen och ica och köpte en glass sen ett annat ärende som vi inte ska ta här :) Nu är det snart fläsk med potatis och löksås som väntar!

Men ska vila på soffan en sväng först :)


Dagens på Thai..

Olivia vakna 07.59 idag försökte få hon att somna om efter 10 men de gick inte men jag var sååå himla trött var länge sen jag var så trött. Idag har hon fått ärtor och potatis till lunch sen ringde mamma och fråga om vi skulle ta en dagens så då gick vi på thai sen apoteket och gjorde lite andra ärenden..
Nu sitter jag och syr lite kläder som måste lagas medans Olivia vilar lite. Minge var sen hem idag jobba över en timme så får vänta ännu längre på han.. Vad blir de sen då?


/ S


Fortsatt .. Nyss kommit hem från kalas Olivias farmor har fyllt år så fick oss lite tårta och bullar . Sen hem och hämta Texas sen har vi varit ute i ca 1 timme och sparkat fotboll med han så nu sover han gott inne i sovrummet med lilla olivia som jag hoppas på att somnar snart! :) Nu är de tv mys med ostbågar :)

Natti natt!


Idag är de återigen en mammaträff..

Ja precis idag har jag varit på mammaträff igen men med lite fler mammor denna gång :) Fan syrran lär juh tycka att jag är jätte torr nu :) haha  , iaf det har varit trevligt blir lite längre stund denna gång.. tack Maria Haltorp för som de vart för mig en god frukost :) hehe!


Dem är så fina alla barnen när dem är små :P , tänk snart är dem tonnåringar..

Fick iaf jätte fina kort idag på Olivia, Elias och lille Evert. "pojken" var också med men fick tyvärr inge  kort på han..




Nej klockan är mkt dags att krypa ner, ska bara se klart på 2 ½ män först! :)


/S

Olivias första mat

Japp hon har fått sin första matportion och fruktpure :) hon gillade majs och potatis och päron pure var hennes favorit.. :)



Vi går mot hösten va..

Ja det känns nästan gött att vara ute på promenader i höstjackan och andas in frisk luft ist för den kvava svettiga och varma luften :) Men de är gött de också ibland, men börja tänka på höstens färger och goas promenade och står inte på fören man ser dem första snöflingorna och folk tänder fönsterlamporna för det börjar bli mörkt ute nu, och snart är det julljusstakar i fönstrena och julhysterin har tagit start :) ja faktiskt så längtar jag detta år med och roligare är de att då under jul ha en 8månaders bebis med på julafton som river i paketen och ska va med i allt :) de e kärlek de .. <3

nä ska drömma vidare med liten olivia i stoora sängen :)



Barnmat.. hmm

Ja jag har varit duktig har gjort EGNA barnmat portioner till prinsessan! =) Nu ska syrran se så "torr" jag är :)

kvälls mys!

Mmm nu blire chocklad fondue!


Idag är de mamma fika :)

Ja idag har vi bestämmt mamma fika så ska träffa Maria och Josefine på hedbacks ska bli trevligt :) Olivias nya kärlek kommer dit :) lilla Elias.. och Pojken :)

Sen upp till Brallis och kika på nykomlingen till Malung lilla Melissa! :)




Trevlig dag trevligt sällskap nu är de sängen som kallar!

Förädrarträff idag..

Ja mellan kl 13-15 ska jag på föräldrarträff med alla mammor som fått barn samtidigt som mig.. :) Ska bli kul med tråkigt att inte Minge kan vara med..


Princess!

Ja hon är en riktigt prinsessa allt! Och JA HON KOM TILL AV KÄRLEK!! <3 ;)


Göteborg here we come !! :)

En helg i Götet och värmland :) Började med fredag åkte mot forshaga till syrran där vi fick kräftor och massa gott till :) var trevlig sen lärde jag mig plump på kvällen (kortspel för dem som inte vet) blev sent så vi la oss för att orka med lördagens bilfärd, vakna åt frukost vid 12.00 ca åkte vi mot karlstad och in på Ikea för att köpa ett nytt rumsbord och lite småsaker som ingentligen inte skulle inhandlas men man kan inte låta bli :) Sen vidare mot Göteborg blev en jobbig resa då de var översvämning på E18 så fick åka om årjäng bengtsfors och vidafe blev ca 8-10 mil omväg *SUCK* det börja bra NOT.. Väl framme i Götet var lätt att hitta till hotellet för den snälla Johan Mattsson lånade ut GPS så det var raka vägen, vi checkade in och installera oss på rummet, tog ett varmt bad med Olivia det tyckte hon var jätte skönt efter att ha suttit i en bilbarnstol i flera timmar..
Sen skulle vi kika om man kunde komma in till någon resturang så vi började gå en promenad men ledde ingenvart kom vi på efter 1,15 min så gick tillbaka HELA vägen igen och sprang in på en thairesturang brevid hotellet innan dem skulle stänga så åt thai på hotellrummet och såg på en Beck film :)
Vanka upp på hotellfrukost fan så gött de är :)
Sen ut på shopping i Nordstan hitta lite kläder, tröja till min, Overol till olivia och jeans och lite smått och gott och minge köpte 3par tröjjor :)
åkte till backaplan köpte Texas en ny gris och lite grisöron och en ny skötbädd till Olivia då den gammla är förliten..
Sen kom efter lite handling kom vi på att vi måste juh äta så sökte upp rest. på GPSen men alla hade stängt så kom minge på den smarta iden att vi skulle gå på Liseberg och äta för dem hade uppet till 20.00 :) Så vi tog Liseberg en dag tidigare.. Och bra var de tråkigt med spöregn mellan varven men vi hade tur Minge vann en stor DUMLE och jag vann en stor Marabou :) Åt på en resturang och de var alla tiders.. Gick runt och kikade lite. köpte en fin body till Olivia "JAG KOM TILL AV KÄRLEK" står de på den sen en liseberg filt och gosedjur. Sen var de dags att dra sig tillbaka till hotellet där de vart bad igen och filmmys med ost och kex :)
Måndag åt frukost sen packade vi ihop och åkte hemåt :) Trevlig helg har vi då haft <3


Nu lär vi göra något åt dem här deprimerande dagarna... ;)

Så vi har bestämt oss och har redan bokat hotell i Göteborg :) Vi ska shoppa äta god mat gå på liseberg och massa och ha med lilla tösa på lite minisemester åker på fredag till forshaga, sen lördag vidare mot götet och kmr hem på måndag igen.. ska bli kul!

Dags att laga mat!! seeya!

Jobb.. ?

Ja jag måste som sagt börja jobba lite för att få ihop allt tråkigt är de, nästa barn ska jag se till att jag jobbat tillräckligt innan de kmr på tal så man får ut lite med från försäkringskassan..

Hur so helst har nyss kommit hem från Snålåsen, har jobbat natt inatt :) Det trodde ni inte va att jag skulle lämna prinsessa för en natt men de har gått bra faktiskt.. Men de vart jobbigt nu när jag kom hem.. :( Texas mår inte alls bra han är alldeles deppig (igen) och har svansen mellan benen så minge bad mig kika till han lite.. han hann inte mer än innanför dörren innan jag såg de, fyfan vad äckligt Texas hade fått en fästing ovanför ögat, en hudfärgad boll och jävlar vad den satt men fick loss den till slut och vart ta kort på den så jag såg att allt följde med..

Han har 39,5 graders feber så får hoppas de går ner snart..



Vad blir de för mat..

Ja de är frågan, får juh ingen inspiration men är sugen på kryddstark mat så jag har nog bestämmt mig för att prova laga Thaimat.. :)




Och kan säga att de var enkelt :) Paneng curry kyckling med ris..


Nej nu ska de bli av..

Har äntligen målat om trappen som såg så hemsk ut med allt hundhår och allt.. valde mellan vit och svart, men vit då skulle dem svart hundhåret synas mer så valde svart så de dämpar smutsen lite iaf..


Olivia Sandra Ellen 14/8 -2010

Ja nu är Olivia döpt hon heter numera Olivia Sandra Ellen :) Dopet var fint kul att så många kunde komma och hon fick massa fina presenter. har varit en fin dag idag, men fruktansvärt varmt i kyrkan! vad händer ikväll nå.. de är juh Lördag!


Kräftkalas kräftkalas nu e de kräftkalas...

Nu är kräftorna och allt som ska förberett, väntar bara på att Minge ska komma hem från jobbet sen är de heeeelg.. Då ska de mysas som alla andra helger :) Men denna helg ska vi ge rättvik en chans.. får se hur kvällen slutar...



Sommar varmt och fika ..

Vad ska man göra idag.. umgås kanske! :)


Mysdag med lilla prinsessan..

Idag ja vad ska man säga vi har bara myst och jag har knappt orkar gå utanför dörren idag, frågat om någon vill fika med oss men ingen har tid.. vad gör man då, JO myser ner sig i soffan med lite lösgodis cola duntäcke och OLIVIA :)



Dansbandsveckan är här..

Jajjemän, det ända roliga vecka i denna kommun är här.. Och det ska vi fira :) Ska ut med systeryster på onsdag och minge ut torsdag och sen ska vi ut tillsammans på fredag får se om de är något att hurra för. "mormor" ska bo hos oss från torsdag till söndag så hon får agera lite barnvakt till lillfialottalej...

Lite grillning här på fredagen!



Första DVB för Olivia :) Blev middag på Thai :)

Renjovering av Olivias rum..

Fixat lite hos Olivia också!! :)



Gjort en egen hylla .. Det var en gång en prinsessa... :) Fin va ?


Renovering av sovrum..

Nu är sovrummet nästan klart, färgen räckte inte till men de får döljas av en gardin :)




Renovering av kök ..

Nu är äntligen köket klart efter lite upppiffning av nymålade skåpluckor m.m.. tog ca 3-4 dagar men nu är de klart :) ...





En promenad i sommarvärmen..

Har varit ute och gått i värmen och tog lite fina sommarkort med nya kameran! :)




Första besökarna när vi kom hem ..

Samma dag som vi kom hem kom Kenny,Camilla och & Liam på besök :)

Och dagen efter kom mormor,farmor.morfar m.fl :)




På hemvägen..

Ja vi fick stanna från onsdag den 21 april som hon är förr till fredagen den 23 då åkte vi hemåt efter PKU prov ch lite prover :) Så helgen vart det BARA MASSA MYS ...

När vi kom hem så stod fina presenter och blommor på bordet :)

Och jag som inte fick äta ost på hela graviditeten köpte ostar på vägen hem åhh så gott de va!

Nu är Olivia här och så här gick de till...



Nu har jag lite tid över då hon sover och kan skriva hur allt gick till för dem som vill veta :)

Fast denna berättelse passa jag på att lägga in nu 6/9 -2010 :)


Dagen den 20 April var en helt vanlig dag hemma här i huset en latdag minst sagt, Hade lite hemma sysslor på dagen och mys på kvällen. Sen runt ca 23 så bestämde sig jag och Mange för att gå och lägga oss i sängen och slå på en film på tvn där. Sen efter lite kikande på datorn så kände jag lite smärtor i magen hade aldrig haft den kännslar förut då var kl ca 00.30 vid 01 tiden tyckte Mange att jag skulle ringa Falun och fråga vad de var eftersom de gjorde så ont att jag knappt kunde slappna av, så  jag ringde dem och dem tyckte jag skulle ta en alvedon och en varm dusch så trodde dem att de skulle gå över och de gjorde jag men kl var runt 2 halv 3 men blev inge bättre så ringde igen och då var de mellan 10-20 min mellan värkarna och dom tyckte jag skulle vänta ändå så vi gick och la oss i sängen igen men jag vart börja göra andning genom värkarna så då sa jag till Mange att nu skiter jag i vad dom säger nu åker vi så vi packa oss in i bilen och börja åka.
När vi kommit en bit så bad jag Mange ringa till Falun och säga att vi var på väg och dem skulle göra iordning ett rum till oss.. resan dit gick bra jag somnade lite lätt mellan värkarna så vart tätare och tätare och när vi kom till Äppelbo så började de snöa och vi som hade sommardäcken på, så var bara att åka lugnt så vi tog oss fram.
Väl framme i Falun åkte vi runt och letade vart vi skulle och vart ringa för att dom fick guida oss till förlossningen.
När vi var inne ca05.30 kom en BM och mötte upp oss och visa oss in i ett förlossningsrum där jag fick sätta mig i en fotölj och ta de lite lugnt.
Sen fick jag lägga mig på sängen och dem satte lite elektroder och sånt på magen kl ca 05.45 kolla dem allt och fick då se att jag redan var 4cm öppen vilket gladde mig för jag visste att nu skickar dem iaf inte hem oss för de var på gång!
Dem läste mitt förlossningsbrev och där hade jag skrivit bad så dem frågade om jag ville prova bada för att försöka slappna av så jag tog med mig allt jag skulle ha och gick mot badet men tyckte bara allt blev värre av de så satt där max 30-45 min sen ville jag upp och prova lustgas istället och de var bra men inte tillräckligt bra men kmr ihåg att jag frågade om Mange ville prova men han va inte så sugen på de :)
Sen runt ca 8-8.30 vart jag 6cm öppen så BM sa att det går fort så snart är de nog dags iaf (Hon sa att dem flesta förstföderskor kan få vänta 24-36 timmar) Och de var jag glad att jag slapp. Men efter några andetag med lustgas så kände jag att nu blir de jobbigt igen så bestämde mig för ryggbedövningen och jag verkligen hade gruvat mig för. Så dem tillkalla doktorn och jag tog några värkar till sen fick jag kura ihop mig till en boll och vänta in en värk och direkt efter stack han in nålen i ryggen och det gjorde fruktansvärt ont och jag sa fyfan det känns som att ni är i njuren och gräver , Då han snabbt drog ut nålen och han hade stuckit fel så väntade in en värk till och sen stack han rätt och hela kroppen från magen och neråt blev alldels varm :) ÅHH det vat att rekomendera skulle små vila lite, vilken Mange gjorde :) Han somna under värkarna, runt 11.30 satte krystvärkarna igång och det var dags att väcka Mange, kl 12.01 efter några krystningar bara avtog smärtan och jag tittade upp och såg en liten Flicka! :) Det var ett oförglömligt ögonblick! BM la upp henne kletig,varm och skrikande på mitt bröst åhh vad härligt de va, sen när man trodde allt var över så små detaljerna kvar men de behöver vi inte gå in på :) Det var en liten men snabb såkallad förlossningsberättelse! :)



40+11 Då satte de igång.. :)

Nu är hon äntligen här och vi är hemma! en bra början har vi fått och en bra tid på BB :) Det blev en liten flicka på 4000g och var 52cm lång och ska heta Olivia! Helt underbart är det kan inte fatta att vi har en sån liten tjej här och att den lilla/stoora babyn har legat i min mage i 40 v + 11 dagar! :) ja precis 11 dagar över tiden gick jag sen satte de igång, men de kan vi ta som en annan historia :)
Allt har gått bra iaf, gått fort och smidigt .

Nu ska jag snosa på min prinsessa sen kommer Kenny, Camilla och Liam på besök :)



v.40 + 9

Inget ännu börjar bli lite smått less... :(


v.40 och 5 dagar över tiden..

Puuuust, nu har det gått 5 dagar över tiden hoppas de sätter igång snart annars skulle jag få remiss till Mora för planering för igångsättning!

Det är tungt nu och vad jag än gör så tappar jag lusten men foglossningen är borta..


Men en bra grej är att Minge är hemma HELA dagarna!!! :)



Volvo V70 :)

Ja idag har vi suttit och ringt på bilar volvo V70 då Kenny tyckte de var en bra bil sen är väl volvo ra då de oftast finns delar överallt :) Så det låter väl bra, ringt ringt men alla vi fastnat för är sålda .. hmm vill juh inte åka SEAT äckel Cordoba när bebisen kommer. Nu ska vi ge ett försök till en bil i Linköping... återkommer med de.. :)

*Föresten beräknat datum imorgon så får hoppas vi får tag på en bil idag ifall de blir BB imorgon eller i dagarna..

Nu har minge ringt på bilen i Linköping :) Nu lär vi låna mammas bil och bränna dit på 3,5 timme för han skulle stänga kl 18 :) Vågat när datumet är imorgon! :) hihi aa lär fara !



Kom dit ca 19.00 Och köpt blev de :)

/S

v.35 bara 5 veckor kvar och det sparkas! =)

Nu är de bara 5v kvar som sagt +  -  , och det sparkas och bonkar i revbenen och "ilar" neråt nu får de väl gå fort tyckear jag! men foglossningen börjar bli bättre, har varit och fått mig en foglossningsbälte så känns då goare när man går. Har dålig fantasi idag så de får bli detta lilla inlägg...



/S

v.30 nu är de inte långt kvar..

Nu är det v.30 bara 10v kvar +  - , hoppas det kommer i tid :) Nu har vi äntligen köpt barnvagn en crecsent svart/vit blev de jätte fin fast en sån har väl alla men bra pris och var både ligg och sitt vagn så den kan användas länge. Sen har vi köpt en gunga med acta graco en sån som gungar med batteridrift :) fiffigt va.
Sen köpt lite annat smått och gott till bebisen, snart dags att packa bb väskan men vet inte alls vad som ska vara i den.. Lär fråga någon om förslag. Nä nu blir de soffläge och film! Kanske någon god mat till kvällen?! :)


Bebis! :)

Ja nu har jag gått in i v. 25 och foglossning har tagit sin start, svårt nu när de är snö och promenara då de gör så ont att gå på ojämn mark. Annars går allt framåt varit på MVC och kollat så allt är som de ska och de var de, spelade in hjärtljuden så låter så mysigt att lyssna på dem. Var på UL 17+5 hade jag gått sa dem bebisen är beräknad till 10 April får se om den kmr tidigare eller om jag får gå över, eftersom mamma gick över 20 dagar med mig så gör jag säkert också nå liknande! Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva ska ta och kolla om jag får i mig någon mat istället sen! ska jag följa med mamma på luciafirande med jobbet :) Ska bli mysigt :)


v.25



ha de bra! /S


UL och nu vet ni! :)

Idag har vi varit på UL = Ultraljud , dem beräknade vecka 17+5 så datumet blir 10 April! :) Mysigt känns lite mer som att jag vet att de är sant nu när man sett h*n, ville fråga kön men vi gjorde aldrig de kankse är lika bra! Men iaf så har jag skrivit ut de på skvaller fejjan nu :) och efter 10min fick jag 103kommentarer :) alla var trevliga förutom en :( trodde jag inte om dig faktiskt.. men så är de, vi är glada iaf och vi vet vad vi ger oss in i faktiskt, har några pojkar som jag är moster/faster åt så har varit med dem lääänge :) och nu har jag en till liten prick som heter Liam som nu är ca 4mån som jag tror blir en långeman som far sin!
Åter till UL allt såg bra ut bebisen hade 2 armar 2 ben en magsäck en kissblåsa (som var full) :) och rörde sig så mkt så man knappt fick kort :) men lyckades med 2 bilder iaf.. 
Näe nu ska här städas, tur illamåendet gick över när vi flyttade hit till huset vart nog miljöombyte så det svtog samtidigt gött de!




/ S


Jag har en hemlis! :)

Och ni vet inte vad de är!! :)

Ingen bra dag..

Sitter på jobbet och mår inge bra alls , mår illa hela tiden sen bara avtar de! ont i huvudet och känns som att mina ögon håller på att ploppa ut.. :) ursäkta mina ord men så känns de.
Ne nu är de 1,5 timme kvar sen slutar jag då ska jag hem och soovvaaa!

Hur kan jag vara så korkad! :)

Har skrivit massa inlägg här men har undrat varför ingen kommenterar dem? Jo för att den har inte publicerats :) Så nu kopierar jag alla inlägg och lägger dem på den här bloggen istället! :) så undra inte om datumen :P


/S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0